Dit doe je niet elke maand!

Een perfecte en zeer gezellige manier om even bij te komen van je net iets te leuke zaterdagavond.

Een lunch op onze sloep behoort nu ook tot de mogelijkheden! Diverse soorten huisgemaakte sandwiches met verse jus d' Orange, dat wordt smullen! Zie tevens de mooiste plekjes van de hoofdstad vanaf de prachtige grachten.

En laat April nou een perfecte maand zijn voor zo'n uitje. Vandaar onze SPECIAL met €5 korting per persoon gedurende de hele maand April. Dat wil je toch niet missen?!

Op onze ouderwetse reddingssloep Hugo uit 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen.

Zo maak je een vaartocht van anderhalf uur waarbij je langs de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!

Twijfel niet en boek direct deze special of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Min.aantal personen: 8 pers.
Max.aantal personen: 34 pers.


Inclusief:

Verse jus d'orange
Huisgemaakte sandwiches
Een prive tocht voor 1,5 uur
Een schipper, die interessante verhalen kan vertellen indien gewenst
Startlocatie: Bilderdijkpark 1A Amsterdam

Personen: minimaal 8 en maximaal 34.

Duur: 1,5 uur

Prijzen:

Speciale prijs! Geen €35 maar €30 per persoon gedurende de hele maand April.


Start en einde tijd:

Kiest u de tijd, dan laten wij u weten of het mogelijk is.


Hoe te boeken:

U kunt online boeken of ons een e-mail sturen met een boeking.