Informatieve en Grappige Workshop!

Geen saaie cupcake party voor jullie, maar een hilarische kut cake workshop!

In ons voormalig raambordeel op de Wallen, leer je onder begeleiding van ‘tante Jo’ een heerlijke kut cake te maken. Bij aankomst staat er al een versierde kut cake klaar om ‘meteen je tanden in te zetten’ en er is allerlei materiaal om je eigen kut cake te versieren.

Kies eens voor een andere kleur, geur of smaakje! Hou je van chocola of van vanille? Piercing of haar? De workshopleader staat garant voor een uurtje gezelligheid, grappige verhalen en jarenlange kut cake ervaring 

De workshop is niet alleen maar lachen, we vertellen je ook graag nog ‘een ding of twee’ over de vulva en de veelzijdige en über interessante vrouwelijke seksualiteit.

Kut Cake Fotoshoot!

Als je kut cake klaar is, kan je plaatsnemen voor onze retro muur voor een unieke ‘kut cake foto’. De enige keer in je leven dat je met je foefje op de foto kan!

Onze kut cakes zijn inmiddels bekend van tv, vele bekende Nederlanders gingen je al voor. Met deze workshop ben je verzekerd van een uurtje humor, lachen en gezelligheid.

U kunt ook losse kut cakes kopen.


Download de route

Startlocatie: De Wallen Amsterdam

Personen: minimaal 8 .

Duur: 1, 15 uur

Prijzen:

Workshop incl. mini fotoshoot
1 uur and 15 minutes. € 45,00 pp

Workshop + 1 hour Fotoshoot
2 uur € 57,50 pp

Beerbike + Workshop
2 uur en 45 minuten 
€ 300,00 + € 42,50 pp

Handig om te weten: We werken altijd met een minimum van 8 personen. Als u minder personen heeft rekenen we voor 8 personen.


Start en einde tijd:

Vertel ons je beste tijd en we laten zo snel mogelijk weten of het mogelijk is.


Hoe te boeken:

Je kan de workshop gewoon online boeken.

Als je meer informatie wilt of u heeft interesse in een groter arrangement stuur ons gerust een email!