Dit moet je meemaken!

Deze durende tour is ideaal voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest tijdens Koningsdag. Maak jouw verblijf in Amsterdam op 27 April onvergetelijk!
Wat is er mooier dan op Koningsdag om met een boot door Amsterdam te varen? Geniet van de sfeer die er heerst in de Oranje gekleurde hoofdstad!

De drukte in de binnenstad mee beleven, wie wilt dat nou niet? Een schipper bestuurt de boot zodat de hele groep kan genieten van de Oranje sfeer! Bekijk de grachten van Amsterdam op een feestelijke manier!

Op de ouderwetse reddingssloep Hugo uit 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen. Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal twintig personen.

Beleef deze experience

Zo maak je een vaartocht van mimimaal twee uur, waarbij je langs de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!

Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.Startlocatie: Amsterdam

Personen: minimaal 8 en maximaal 20.

Duur: 4 uur

Prijzen:

De boot is bijvoorbeeld te huren voor 4 uur achter elkaar. Mocht u langer willen of korter, stuur ons een mail voor de mogelijkheden!

Minimaal 2 uur de boot huren.
De Boot is al te huren vanaf € 250,00 per uur op Koningsdag


Start en einde tijd:

Laat ons u beste tijd weten!


Hoe te boeken:

1. Bekijk online de beschikbaarheid van de sloepverhuur en boek direct!
2. Betalingsmogelijkheden: het totale bedrag vooraf te voldoen of om 75% vooraf te voldoen en 25% cash op de dag.
3. Je kunt kiezen te betalen via een banktransfer of Credit Card.
4. Na betaling ontvang je automatisch de voucher per email met alle nodige informatie.
5. Print de voucher + routekaart en neem het mee op de dag.