Dit doe je niet elke dag!

Een lunch op onze sloep behoort nu ook tot de mogelijkheden! Diverse soorten huisgemaakte sandwiches met verse jus d' Orange, dat wordt smullen!

Een lunch op onze sloep behoort nu ook tot de mogelijkheden! Diverse soorten huisgemaakte sandwiches met verse jus d' Orange, dat wordt smullen! Zie tevens de mooiste plekjes van de hoofdstad vanaf de prachtige grachten.

Op onze ouderwetse reddingssloep Hugo uit 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen. Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal twintig personen.

Zo maak je een vaartocht van anderhalf uur waarbij je langs de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Min.aantal personen: 8 pers.
Max.aantal personen: 34 pers.


Inclusief:

Huisegemaakte sandwiches
Verse jus d' Orange
Schipper/gids
Startlocatie: Herengracht 130 Amsterdam

Personen: minimaal 8 en maximaal 34.

Duur: 1,5 uur

Prijzen:

De prijs voor de Lunchcruise is 35,00 pp.Start en einde tijd:

Kiest u een geschikte tijd, wij laten u weten of het mogelijk is.


Hoe te boeken:

U kunt online boekene en anders kunt u ons een email sturen voor meer informatie.