The Smurf or Minion Tour!!

Er is niets irritanter dan in een vreemde stad te belanden en dan de hele avond rondlopen om een leuke kroeg te vinden waar je wat kan drinken. Dus, waarom zou je niet je eigen MINION nemen om je de weg te wijzen? (Ja…ze is een echte dwerg!) Ze neemt je groep en jou mee op een onvergetelijk avontuur langs de beste kroegen in Amsterdam – dit alles met onze Amsterdamse Minion Kroegentocht!. 

Onze gids haalt je op bij je hotel en neemt je mee naar een kroeg in de stad. Daar komt de Minion tevoorschijn en ze maakt zichzelf met handboeien vast aan de nietsvermoedende vrijgezel. De drie daarop volgende uren zijn jullie op stap met onze ervaren gids. Hij of zij gaat met jullie naar de leukste kroegen op de Wallen, met de kleine gele die vast zit aan de vrijgezel, en ervoor zorgt dat hij geen kans maakt om nuchter te worden! Waar hij gaat, gaat zij ook… en daar is geen ontsnappen aan!

Met de Minion aan de zijde van de vrijgezel, kan de groep elkaar niet kwijtraken of verdwalen in de drukke steegjes van de Wallen. Het is namelijk onmogelijk om de kleine gele niet te zien of te horen! Je kan er vanuit gaan dat ze ook nog uitstekend voor iedereen uit de groep zorgt.

Stel je toch eens voor dat de vrijgezel drankjes aan de bar gaat bestellen terwijl de MINION aan hem vast zit. Of dat hij dineert met de kleine gele op zijn schoot. De Minion geeft de vrijgezel diverse opdrachten; kijk toe en lig in een deuk terwijl de Minion de vrijgezel dwingt om een meisje te versieren met de grijnzende gele dwerg aan zijn zijde.

Aan het einde van de avond neemt de kleine gele afscheid door nog een optreden voor de groep te geven. Geef toe, wie het kleine niet eert is het grote niet weert!

Dit kan gewoon niet misgaan: met de Minion erbij heb je gegarandeerd een geweldige avond uit!

VOEG EEN MINION TOE OM JE GROEP GEZELSCHAP TE HOUDEN MET WAT VOOR ACTIVITEIT DAN OOK!


Startlocatie: Amsterdam

Personen: minimaal 5 .