Share a boat Zaterdag 20:00

€ 25, 00 p.p.

Deel je boot samen met andere.

Op onze ouderwetse reddingssloep Hugo uit 1967 of met de IJdok beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen. Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal 34 personen. Op zaterdagen hebben we nog verschillende boten beschikbaar, voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen!

Zo maak je een vaartocht van anderhalf  uur, waarbij je langs de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart met andere mensen. Geniet, lach en bewonder!

Share a boot
De share a boot staat garant voor een feest op het water. Een vaartje door de Amsterdam grachten met koud bier of prosecco en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag! De share a boot is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest en ook goed te combineren met andere activiteiten in Amsterdam. Startlocatie is in het hart van het centrum (Singel).

Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid


Inclusief:

Vier blikjes bier of 1 fles prosecco per persoon
Gastvrije schipper die de stad kent
Overkapping indien slecht weer
Samen met de boot op andere mensen
Startlocatie: Herengracht 130 Amsterdam

Personen: minimaal 1 .

Duur: 1,5 uur uur

Prijzen:

€ 25,00 per persoon, voor een gedeelde boot.

-------------------

€ 30,00 per persoon voor een prive boot.
minimaal 8 personen.Start en einde tijd:

Op zaterdag is deze boot om 20:00 beschikbaar.


Hoe te boeken:

1. Stuur ons een email om te vragen of de boot beschikbaar is
2. We sturen u een email terug met de mogelijkheden