SUPER SUNDAY SPECIAL

Een perfecte manier om je weekend goed af te sluiten. Daarom krijgen jullie elke zondag 10% korting op dit activiteit en nog vele andere activiteiten.

De 10% zondagskorting geldt ook op:

- Bierboot
- Proseccoboot
- Salonboot
- Borrel / BBQ / Pizza / Lunch / Tapas Boot
- Sloepverhuur

Voor meer informatie kunt u terecht bij het activiteit zelf door op het kopje party boot te klikken. Daar op de pagina staat een gedetailleerde beschrijving van het activiteit.

Op onze ouderwetse reddingssloep Hugo uit 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen. Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal 34 personen.

Zo maak je een vaartocht van anderhalf  uur, waarbij je langs de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!

Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid


Startlocatie: Amsterdam

Personen: minimaal 8 en maximaal 34.

Duur: 1,5 uur

Prijzen:

Bekijk de prijzen in het overzicht van onze partyboat. Voor zondag zal hier dus 10% vanaf worden gehaald.


Start en einde tijd:

Vertel ons je beste tijd en we laten zo snel mogelijk weten of het mogelijk is.


Hoe te boeken:

Als je meer informatie wilt of een groter arrangement stuur ons gerust een email!