Amsterdam Prosecco Boot

Krijg het beste uitzicht over Amsterdam vanaf de grachten! 

Goed om te weten: 

De Amsterdamse Bubbelboot is inclusief:

– 1,5 uur rondvaart
– onbeperkt Prosecco en frisdrank
– een vriendelijke en ervaren schipper
– 100% elektrisch aangedreven boten

Prijs:

 30,00 per persoon

Startlocatie: 

Oosterdokskade 8, Amsterdam (naast Sea Palace)

Minimale deelnemers: 

8 mensen of betaling voor 8 personen 

Extra informatie: 

Drink je graag een glaasje bubbels Prosecco met je meiden? Stap dan op de DamTours Prosecco Boot voor het perfecte (vrijgezellen)feest en een onvergetelijke ervaring! Vaar door de gezellige grachten van Amsterdam terwijl onze ervaren gids er samen met jou een feestje van maakt!

Amsterdam staat bekend om zijn beroemde grachten, dus voor een echte Amsterdamse beleving moet je zeker een rondvaart maken. Om uw gelegenheid extra feestelijk te maken voorzien wij u tijdens de cruise van voldoende bubbels Prosecco! 

Het soort zeilplezier dat alleen DamTours kan bieden!

Onze gidsen zijn ervaren in hun vak en stippelen de beste routes voor u uit. Ze kennen ook elk detail van hun geliefde stad en staan ​​klaar om al je vragen te beantwoorden! 

De Amsterdam Bubbles Booze Boat is een leuke activiteit voor allerlei groepen! Van vrijgezellenfeesten tot familie- of bedrijfsuitjes, wij kunnen uw cruise de beste maken.  

Ben je op zoek naar andere feestelijke activiteiten in Amsterdam? DamTours biedt nog veel meer activiteiten op het water of in de binnenstad. Kijk op onze activiteitenpagina voor nog veel meer leuke dagjes uit. Voor elk soort gelegenheid kunt u bij ons terecht!

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard