Amsterdam Prosecco Bike & Bubbles Boat

Zeer populair: Dubbel plezier voor minder geld!

Arrangement 10% KORTING – €70,- pp

Ben je klaar voor je trip naar Amsterdam? We hebben het je gemakkelijker gemaakt om de ultieme feestervaring in Amsterdam te krijgen! Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt tijdens je vakantie, bieden we je de beste activiteiten in een pakket aan met ook nog wat korting!

Amsterdam Prosecco Fiets is inclusief:

  • Privé drankrit van 1.5 uur
  • Een fles bubbels Prosecco (0,75L) pp
  • Een nuchtere chauffeur/gids

Het ontmoetingspunt:
TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

Je begint met een rit om nooit te vergeten! Stap op onze Booze Bike en ontdek 1.5 uur lang de straten van het bruisende Amsterdam-Noord op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan. Samen met onze vriendelijke chauffeur/gids nemen we jou en je gezelschap mee op een actieve roadtrip met bubbelende Prosecco!
Bekijk Amsterdam vanaf het IJ en verken de NSDM-werf terwijl je de inspirerende graffiti op de muren probeert te lezen. Fiets langs de mooiste en meest innovatief gebouwde cafés en hotels terwijl je geniet van een heerlijke fles bubbels!
Onze Booze Bikes staan ​​voor je klaar bij de bekende NSDM. Met de gratis pont achter het Amsterdam Centraal Station ben je zo op de startlocatie!

Amsterdam Bubbles Boot is inclusief:

  • Privé Bubbelboot voor 1.5 uur
  • Een fles bubbels Prosecco (0,75L) pp
  • Een ervaren schipper en gastheer

Het ontmoetingspunt:
Oosterdokskade 8, 1011 AE Amsterdam.

Een rondvaart is iets dat u in Amsterdam niet mag missen. Dus voor je volgende activiteit hebben we een ontspannende Bubbles Boat Tour van 1.5 uur voor je geregeld door de gezellige grachten van Amsterdam.
Stap aan boord van onze luxe boten, leun achterover en maak een praatje met uw gezelschap en onze vriendelijke schipper en gastheer! We laten je de beste hotspots van de Amsterdamse wateren zien terwijl je een glaasje bubbels voorgeschoteld krijgt.
En geen zorgen over het bereiken van de plaatsen! Onze startlocatie van de Bubbles Boat is naast het Centraal Station. Dus nadat je klaar bent met de Prosecco Bike Tour, stap je op de gratis veerboot van NSDM naar Amsterdam Centraal Station, loop je 5 minuten en stap je aan boord!

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard