Amsterdamse Bierfiets & Bierboot

Dubbel zoveel plezier!

Arrangement – ​​€75,- pp

Ben je klaar voor je trip naar Amsterdam? We hebben het je gemakkelijker gemaakt om de ultieme feestervaring in Amsterdam te krijgen! Om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt tijdens je vakantie, bieden we je de beste activiteiten in een pakket aan met ook nog wat korting!

Amsterdam Bierfiets is inclusief:

  • Privé drankrit van 1.5 uur
  • Onbeperkt bier
  • Een nuchtere chauffeur/gids

Je begint met een rit om nooit te vergeten! Stap op onze Booze Bike en ontdek 1.5 uur lang de straten van het bruisende Amsterdam-Noord op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan. Samen met onze vriendelijke chauffeur/gids nemen we jou en je gezelschap mee op een actieve roadtrip met onbeperkt bier!

Bekijk Amsterdam vanaf het IJ en verken de NSDM-werf terwijl je de inspirerende graffiti op de muren probeert te lezen. Fiets langs de mooiste en meest innovatief gebouwde cafés en hotels onder het genot van een heerlijk koud biertje.
Onze Booze Bikes staan ​​voor je klaar bij de bekende NSDM. Met de gratis pont achter het Amsterdam Centraal Station ben je zo op de startlocatie!

Amsterdam Bierboot is inclusief:

  • Privé bierboot voor 1.5 uur
  • Onbeperkt bier
  • Een ervaren schipper en gastheer

Klik hier voor de startlocaties

Een rondvaart is iets dat u in Amsterdam niet mag missen. Dus voor je volgende activiteit hebben we een ontspannende Bierboottocht van 1.5 uur voor je geregeld door de gezellige grachten van Amsterdam.
Stap aan boord van onze luxe boten, leun achterover en maak een praatje met uw gezelschap en onze vriendelijke schipper en gastheer! Onder het genot van een koud biertje laten we je de beste hotspots van de Amsterdamse wateren zien.

En geen zorgen over het bereiken van de plaatsen! Onze startlocatie van de Bierboot is naast het Centraal Station. Dus nadat je klaar bent met de Beer Bike Tour, stap je op de gratis veerboot van NSDM naar Amsterdam Centraal Station, loop je 5 minuten en stap je aan boord!

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?

Wat denk je over:

We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!

Vraag het aan Ard
ard