Amsterdamse feestbus

Rijden onder invloed? Geen probleem!

Zin in een leuke rondrit door hartje Amsterdam, maar lijkt de hop on hop off bus een saai alternatief? Dan is de Partybus van DamTours perfect voor jou! Blaas je toer door het centrum van Amsterdam nieuw leven in met feestmuziek, drankjes en eventueel snacks of zelfs strippers! Alles voor uw feest, niets is te gek voor DamTours!

Feest door de hele stad!

Waarom maar één locatie huren voor je feest als je door de hele stad kunt feesten? Dat is precies ons idee achter de Partybus. DamTours heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten voor elke gelegenheid, dus voor elk soort evenement kunnen wij de bus volledig voor u op maat maken. Of het nu gaat om een ​​gezellig familie-uitje of een wild vrijgezellenfeest, met de Partybus kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Om je dorst te lessen, zorgen wij dat er genoeg drankjes voor je zijn zodat je feest in volle gang blijft!

Uw plezier staat voorop, dus u kunt vooraf aangeven voor wat voor gelegenheid u onze bus wilt huren. Voor de cultuurliefhebbers onder jullie is er een vriendelijke gids die je alles kan vertellen wat je wilt weten over Amsterdam. Voor familiefeesten kunt u aan boord extra snacks bestellen zodat u met een volle maag achterover kunt leunen en genieten van de omgeving. Voor themafeesten kunnen we de muziek naar uw smaak aanpassen en op verzoek zelfs extra decoratie toevoegen. Voor rokers bieden wij ook rookmogelijkheden aan.

Ben je op zoek naar andere feestelijke activiteiten in Amsterdam? DamTours biedt nog veel meer activiteiten op het water of in de binnenstad. Kijk op onze activiteitenpagina voor nog veel meer leuke dagjes uit. Wij zijn uw partner voor elke gelegenheid!

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard