bierfiets bierfiets proseccobike rotterdam amsterdam

The Beer Bike Experience Amsterdam-Noord

Veel bierfietsplezier!

Uitgerust voor comfort, verrijkt met liters bier en begeleid door een vriendelijke gids: de Bierfiets van DamTours heeft alles in huis om je feest op gang te brengen! Proost samen op een gezellige middag in de mooie stad Amsterdam terwijl de gids je de weg wijst.

Vanaf 26,50 euro pp

Pizza- of burgercruise

Pizza of Burger Cruise

Privérondleiding • Geniet van een pizza/burger terwijl je door de grachten vaart

Stap aan boord van onze pizza / burger cruise en ervaar het plezier van zeilen door de grachten van Amsterdam terwijl je je favoriete pizza of zelfgemaakte burger eet. We beloven dat pizza & burgers beter smaken dan ze al doen als je op een boot bent met je familie of vrienden!
Bierfiets Amsterdam

De Proseccobike Experience Amsterdam-Noord

De beste manier om je feest te beginnen!

Doe mee met onze Prosecco Bike Tour en geniet met je meiden van een van de leukste activiteiten in Amsterdam! Uitgerust voor comfort, verrijkt met flessen Prosecco en begeleid door een vriendelijke gids: de Bubbles Bike van DamTours heeft alles in huis om je feest op gang te brengen!
Beoordeling: 4,5 sterren

Vanaf 26,50 euro pp

Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe BBQ-boottocht

Geniet van de lekkerste BBQ op de Amsterdamse vaarwegen

Hang met je vrienden rond op een van onze luxe sloepen, terwijl jullie elk onbeperkt drankjes (bier, wijn en frisdrank) en een heerlijk BBQ-arrangement op de boot voor je klaar hebben staan, terwijl je door de grachten van Amsterdam vaart, door een professionele kok.
Drankcruise

Drankcruise

Privérondleiding • Onbeperkt drankjes terwijl u door de grachten vaart

De naam zegt het al, kom aan boord met je vrienden of collega's en krijg onbeperkt bier, wijn en frisdrank voor iedereen terwijl je de grachten van Amsterdam verkent op een van onze luxe open boten.
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe Bierboot

Stap aan boord en ontdek Amsterdam in stijl!

Bezoek je graag een kroeg met je vrienden of familie en wil je er een verrassende draai aan geven? Spring dan op de DamTours Bierboot voor het perfecte (vrijgezel)feest en een onvergetelijke ervaring! Vaar door de gezellige grachten van Amsterdam terwijl onze ervaren gids er een feestje van maakt!
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe Prosecco Cruise

Privétour • Geniet van een prosecco terwijl je door de grachten vaart

Ooit iets groots gevierd? Ik wed dat er een fles met bubbels in het spel was. Laten we deze traditie naar een heel ander niveau tillen: stel je voor dat je een verlovings- of verjaardagsfeestje hebt op een zonnige dag, met een stel vrienden, op een boot, door de grachten van Amsterdam terwijl je aangeschoten wordt op prosecco. Klinkt als de absolute hemel toch?
Het beste van Amsterdam | Damtours

Creëer je eigen ervaring

Organiseer uw evenement precies zoals u het wilt

Heb je een ander idee voor een leuke activiteit, combineer je graag 2 of meer activiteiten, of kun je gewoon niet vinden wat je zoekt, dan kunnen we ook een activiteit of een hele dag voor je verzorgen. Door onze jarenlange ervaring durven we te zeggen dat het altijd een geslaagd evenement wordt.

We kunnen ook evenementen organiseren in Rotterdam, Volendam of andere plaatsen in Nederland.

Vanaf 12,- euro pp
Bierfiets Amsterdam

Damtours cadeaubon

Unieke cadeau

Geef een beleving in plaats van een fysiek cadeau. Het is origineel en je maakt er een onvergetelijke indruk mee. Succes gegarandeerd!
Bierfiets Amsterdam

Bierfiets op jouw locatie in Nederland

Kom je niet graag naar Amsterdam?

Dan brengen we al het plezier naar jouw locatie, waar en wanneer je maar wilt, we bezorgen een bierfiets of prosecco fiets op de plek die jij wilt en laten het feest los!

Kies je stad:
Rotterdam | Alkmaar | Utrecht | The Hague | Andere steden

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard