bierfiets bierfiets proseccobike rotterdam amsterdam

The Beer Bike Experience Amsterdam-Noord

Veel bierfietsplezier!

Uitgerust voor comfort, verrijkt met liters bier en begeleid door een vriendelijke gids: de Bierfiets van DamTours heeft alles in huis om je feest op gang te brengen! Proost samen op een gezellige middag in de mooie stad Amsterdam terwijl de gids je de weg wijst.

Vanaf 26,50 euro pp

Amsterdam uitjes vrijgezellenfeest Amsterdam bierfiets bierfiets pizzaboot pizzaboot rondvaart amsterdam sightseeing

Amsterdam Escape-tour

Haal jij het op tijd?

Kun jij de legendarische geheime ontsnapping in Amsterdam op tijd vinden? Probeer het eens en wie weet krijg jij een plekje op onze Wall of Fame! Amsterdam is niet alleen de hoofdstad van Nederland, het is ook wereldwijd een populaire plek! Tijdens het 100-jarig bestaan ​​van Amsterdam zijn veel legendes en verhalen ontstaan. Een van deze boeiende verhalen is die van een van de beste schilders, Rembrandt van Rijn. Tijdens deze escapadetour ga je samen met Rembrandt op zoek naar de geheime ontsnapping verborgen in Amsterdam. Lukt het jou om de ontsnapping op tijd te vinden? Wie weet krijg jij wel een plekje in onze Wall of Fame!
Beoordeling: 4,5 sterren

Vanaf 29,95 euro pp

Bierfiets Amsterdam

De Proseccobike Experience Amsterdam-Noord

De beste manier om je feest te beginnen!

Doe mee met onze Prosecco Bike Tour en geniet met je meiden van een van de leukste activiteiten in Amsterdam! Uitgerust voor comfort, verrijkt met flessen Prosecco en begeleid door een vriendelijke gids: de Bubbles Bike van DamTours heeft alles in huis om je feest op gang te brengen!
Beoordeling: 4,5 sterren

Vanaf 26,50 euro pp

Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Deel een Prosecco of Beer Bike Experience

Stap aan boord voor de avontuurlijke gedeelde rit!

Stap aan boord van onze beruchte Shared Party Bikes en geniet van een van de leukste activiteiten in Amsterdam! Uitgerust voor comfort, verrijkt met liters bier, flesjes bubbels Prosecco en begeleid door een vriendelijke gids: de Share a Bike van DamTours heeft alles in huis om jouw feest op gang te krijgen!
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe BBQ-boottocht

Geniet van de lekkerste BBQ op de Amsterdamse vaarwegen

Ben je dol op een BBQ met je vrienden of familie en wil je er een verrassende twist aan geven? Stap dan op de DamTours Amsterdam BBQ Boat Cruise! Geniet van de beste BBQ in de stad terwijl je over de waterwegen vaart en geniet van elke minuut van de cruise. Onze ervaren gids maakt er samen met jou een onvergetelijk feest van!
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe Bierboot

Stap aan boord en ontdek Amsterdam in stijl!

Bezoek je graag een kroeg met je vrienden of familie en wil je er een verrassende draai aan geven? Spring dan op de DamTours Bierboot voor het perfecte (vrijgezel)feest en een onvergetelijke ervaring! Vaar door de gezellige grachten van Amsterdam terwijl onze ervaren gids er een feestje van maakt!
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe Burger Boottocht

De lekkerste manier om de vaarwegen van Amsterdam te ontdekken!

Zin in een heerlijke burger, een drankje en varen door de gezellige grachten van Amsterdam met je vrienden of familie? Stap op de DamTours Luxury Burger Booze Boat en geef er een verrassende twist aan! Onze burgerboot is het perfecte uitje voor elk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest. Ontdek de mooiste uitzichten van Amsterdam vanaf de grachten samen met onze ervaren gids die er een onvergetelijke vaartocht van zal maken!
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Magic Mike-boottocht

Onze Magic Mike Boat is het beste hoogtepunt van elk vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Stap aan boord en ontdek Amsterdam in stijl! Wat begint als een gewone luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam onder het genot van koude drankjes, eindigt als een onvergetelijke ervaring met een hete striptease door de echte Magic Mike!
Beoordeling: 4,5 sterren
Vanaf 48,50 euro pp
Bierfiets Amsterdam

Privé-pizzacruise in Amsterdam

De lekkerste manier om de grachten van Amsterdam te ontdekken!

Zin in een heerlijke pizza en varen door de gezellige grachten van Amsterdam met je vrienden of familie? Spring op de DamTours Pizzaboot en geef er een verrassende twist aan! Onze pizzaboot is het perfecte uitje voor elk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest. Ontdek de mooiste uitzichten van Amsterdam vanaf de grachten samen met onze ervaren gids die er een onvergetelijke vaartocht van zal maken.
Beoordeling: 4,5 sterren

Vanaf 44,50 euro pp

Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Luxe Prosecco Boot

Stap aan boord en ontdek Amsterdam in stijl!

Drink je graag een bubbelende Prosecco met de meiden? Stap dan aan boord van de DamTours Prosecco Boot voor het perfecte (vrijgezel)feest en een onvergetelijke ervaring! Vaar door de gezellige grachten van Amsterdam terwijl onze ervaren gids er een feestje van maakt!
Bierfiets Amsterdam

Amsterdam Tapas Boottocht

Haal de lekkerste Tapas op de kostbare grachten van Amsterdam!

Ga je graag met je vrienden of familie op restaurant en wil je er een verrassende draai aan geven? Stap dan op de DamTours Amsterdam Tapas Boottocht! Geniet van de beste tapas in de stad terwijl je over de waterwegen vaart en geniet van elke minuut van de cruise. Onze ervaren gids maakt er samen met jou een onvergetelijk feest van!
Beoordeling: 4,5 sterren
Vanaf 54,50 euro pp
Het beste van Amsterdam | Damtours

Creëer je eigen ervaring

Organiseer uw evenement precies zoals u het wilt

Heb je een ander idee voor een leuke activiteit, combineer je graag 2 of meer activiteiten, of kun je gewoon niet vinden wat je zoekt, dan kunnen we ook een activiteit of een hele dag voor je verzorgen. Door onze jarenlange ervaring durven we te zeggen dat het altijd een geslaagd evenement wordt.

We kunnen ook evenementen organiseren in Rotterdam, Volendam of andere plaatsen in Nederland.

Vanaf 12,- euro pp
Bierfiets Amsterdam

Damtours cadeaubon

Unieke cadeau

Geef een beleving in plaats van een fysiek cadeau. Het is origineel en je maakt er een onvergetelijke indruk mee. Succes gegarandeerd!
Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard