Een onvergetelijke rit met DamTours

Stel je voor dat je over rustige paden fietst, nipt van je favoriete bier en lacht met je vrienden. Dat klopt – het is niet alleen maar een droom! DamTours biedt een opwindende Beer Bike-ervaring in de levendige buitenwijken van Amsterdam, een nog leukere locatie niet ver van het stadscentrum. Perfect voor zowel bierliefhebbers als natuurliefhebbers.

Waarom kiezen voor de Bierfiets Experience?

De DamTours Bierfietstocht is een unieke mix van vrije tijd, beweging en kameraadschap. Vraagt u zich af waarom u voor deze ervaring zou moeten kiezen?

  1. **Spannend avontuur in de buitenwijken**: ontsnap aan de drukte van het stadscentrum. De Beer Bike Tour neemt je mee naar de buitenwijken van Amsterdam, een plek waar rust en plezier samenkomen.
  2. **Sightseeing met een twist**: fiets in je eigen tempo en geniet van de prachtige bezienswaardigheden buiten de gebruikelijke toeristische route van de stad.
  3. **Groepsplezier**: Onze bierfiets biedt plaats aan maximaal 17 personen, waardoor het een uitstekende activiteit is voor vrienden, collega's of familie.

Wat kun je verwachten van de bierfietstocht?

De bierfietstocht van DamTours duurt ongeveer 1,5 uur. Geniet van het adembenemende uitzicht op de buitenwijken van Amsterdam, terwijl je geniet van een koud drankje en een lach deelt met je vrienden.

Insluitsels
  • 20 liter bier of 16 flessen prosecco
  • Chauffeur/gids
  • Regenponcho's (indien nodig)

Hoogtepunten van de Bierfietservaring

Dompel onder in de charme van de natuur

De Bierfietstour neemt je mee weg van de platgetreden paden van de stad en biedt een uniek perspectief op Amsterdam. Bewonder de adembenemende landschappen en rustige uitzichten terwijl je fietst.

Bondingstijd

Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een bedrijfsevenement of gewoon een groep vrienden die willen ontspannen, de bierfietstocht biedt een omgeving waar kameraadschap gedijt. Iedereen trapt, iedereen, drinkt en iedereen heeft plezier!

Bier en fietsen: een unieke combinatie

Ervaar de ongewone mix van Amsterdams passie voor bier en fietsen, dit keer in een verfrissende natuurlijke omgeving. Dit eigenzinnige, onvergetelijke avontuur maakt de Bierfietstocht tot een must-try.

Boek vandaag nog jouw bierfietservaring!

Bij DamTours streven we ernaar om unieke, authentieke ervaringen te bieden. De Bierfietstour, gelegen in de buitenwijken van Amsterdam, weerspiegelt perfect deze geest. Ga met ons mee op een onvergetelijke rit vol gelach, bier en schilderachtige uitzichten.

Conclusie

De Bierfietstocht van DamTours is meer dan een fiets- en bierdrinkevenement. Het gaat over het omarmen van de unieke cultuur van Amsterdam, het verkennen van bezienswaardigheden buiten de gebaande paden en het creëren van onvergetelijke herinneringen. In het zadel, pak een biertje en ga op een reis als geen ander!

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang duurt de Bierfietstocht?

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.

2. Hoeveel personen kunnen er op de Bierfiets?

De bierfiets biedt plaats aan maximaal 17 personen.

3. Wat is inbegrepen in de tour?

De tour is inclusief 20 liter bier of 16 flessen Prosecco, een chauffeur/gids en indien nodig regenponcho's.

4. Waar vindt de tour plaats?

De tour vindt plaats aan de rand van Amsterdam, een serene locatie niet ver van het stadscentrum.

5. Kan ik de Bierfietstocht boeken voor een bedrijfsevenement?

Ja, de bierfietstocht is perfect voor bedrijfsevenementen, feesten en elke groep die op zoek is naar een unieke, leuke ervaring.

nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard