Zie de stad in een nieuw licht:
De boottochten van DamTours bieden adembenemende uitzichten en ontspannende ritten!

Ga ontspannen met ons mee op een van onze boottochten. Het is een kans om vanuit een geheel nieuw perspectief te genieten van de pittoreske waterwegen, iconische bruggen en historische gebouwen van de stad. Of het nu een serene, zonovergoten dag is of een levendige, verlichte nacht, het uitzicht vanaf onze boottochten is altijd adembenemend.

Onze boottochten bieden niet alleen een ontspannend alternatief voor onze fietstochten, maar laten u ook de charme en schoonheid van de stad in een rustiger tempo waarderen. Leun achterover, ontspan en laat de zachte stilte van het water u meenemen op een onvergetelijke ontdekkingsreis.

Ervaar de stad als nooit tevoren, vanuit de rust en het comfort van onze boottochten. Boek vandaag nog uw reis met DamTours!

Boottochten Amsterdam
Boottochten Amsterdam
Boottochten Amsterdam

Partyfietsen in Nederland

Geen zin om de reis naar Amsterdam te maken? Geen probleem, want wij brengen het feest rechtstreeks naar jou!

Stel je voor: jij en je vrienden, nippend aan ijskoude brouwsels of bubbels, rondtoeren op je eigen bierfiets of proseccofiets, waar en wanneer je maar wilt. Het is de ultieme manier om de goede tijden voort te zetten.

En het beste deel? Wij komen naar elke stad die u kiest! Klik gewoon op de onderstaande link om al onze wilde en gekke opties te bekijken, samen met prijzen die de bank niet kapot maken.

Dus waarom wachten? Verzamel je crew en maak je klaar om te feesten als rocksterren, zonder zelfs maar je eigen stad te verlaten!

Samenwerken

Samenwerken kan door elkaars aanbod online te promoten. U kunt gratis uw foto's en een beschrijving van uw activiteit op onze website plaatsen. Wanneer iemand om meer informatie vraagt, sturen wij deze naar u door. Door elkaar te promoten, werken we samen.

We bieden een commissie van 10% voor elke succesvolle verkoop via ons platform.

nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard