Neem contact met ons op 

Heb je een snelle vraag?

Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder, of stuur ons een korte vraag via dit formulier.

"*" Vul de verplichte velden in

Naam*
E-mail*
Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.

Veelgestelde Vragen / FAQ

We helpen je graag op weg en genieten van onze geweldige tours!

Klik op onderstaande vragen om het antwoord direct te lezen. Mocht u meer vragen hebben kunt u ons altijd bellen, dan helpen wij u verder.

Waar is je ontmoetingspunt en hoe kom ik daar?
We hebben verschillende ontmoetingspunten en startlocaties. Je kunt je bevestigingsmail checken of startlocaties bekijken in het menu op deze website.
Waar fietsen we in Amsterdam?
Helaas staat de overheid van Amsterdam geen bierfietsen meer toe in het centrum van Amsterdam. Daarom hebben we een nog betere locatie gevonden, op slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam.

Check deze link voor het gebied waar we fietsen

Moet je je legitimatie tonen?
Gemeenten van Amsterdam en omstreken kunnen tijdens de Damtours bierfietstocht naar je legitimatie vragen vanwege de leeftijd (18+) die alcohol gerelateerde dranken nuttigt in het openbaar. Dus volgens de wet moet je je altijd legitimeren dus ook tijdens de activiteiten, je doet met ons.

Neem je legitimatie mee als je op de bierfiets zit. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een eventuele boete en wangedrag van een partijlid. Werk alsjeblieft met ons mee.

We accepteren alleen een goed feest samen mensen!
We begrijpen dit heel goed, maar werken zo goed mogelijk met hen samen, geniet van het leven!

Een van onze teamleden heeft een intolerantie voor bier, mogen we onze eigen drankjes meenemen?
Natuurlijk! Het is geen probleem als je je eigen drankjes meeneemt.
Mogen we andere drankjes meenemen?
Je kunt je eigen drankjes meenemen als je wilt!
Zijn de drankjes koud?
Wij serveren onze drankjes koud met een gemiddelde temperatuur van 4 graden.
Accepteert u sterke alcohol zoals jenever (30% alcohol)?
Lokale autoriteiten accepteren dat niet, wij ook niet. Drink a.u.b. verantwoord, ook op de Beer Bike
Elektromotor op een fiets?

Sinds kort hebben we een aantal van onze fietsen uitgerust met elektromotoren, dus het is veel gemakkelijker om je te verplaatsen en je zult er meer dan ooit van genieten.
Niet alle fietsen hebben een ondersteuning!
Het is leuker als alle mensen samen peddelen!

Het is gemakkelijk peddelen, terwijl je een geweldige sightseeingtour beleeft die erg leuk is.

Kan ik mijn bagage stallen?
We hebben niet genoeg ruimte op onze fietsen om je bagage op te bergen. Wij adviseren u om eerst uw spullen naar uw overnachtingsadres te brengen.
Kan ik foto's maken tijdens de tour?
Zeker wel! Wij maken ook graag foto's van u. Als je wilt stoppen en veel foto's wilt maken, laat het ons dan op elk moment weten.
Wat is de maximale groepsgrootte voor een bierfiets of sightseeingfiets?

Voor de Damtours groepsbierfietsen nemen we maximaal 17 personen en de chauffeur mee. Maar Damtours heeft ook 17 plaatsen op de bierfiets of toerfiets. Damtours heeft een van de beste fietsvloten van alle groepsfietsbedrijven in Amsterdam. Met 19 jaar ervaring in deze branche begrijpen we dat heel goed. We hebben meer bierfietsen, dus grotere groepen zijn geen enkel probleem. Onze eigen chauffeur zorgt ervoor dat jullie allemaal een veilige rit op onze fiets hebben. De chauffeur zorgt ervoor dat je de leukste plekjes van Amsterdam ziet en laat je genieten van je gezelschap. De bierfiets is perfect geschikt voor plezier met het gezin, een uitstapje met collega's, vrijgezellenfeesten of gewoon eens goed lachen met je vrienden. Een tochtje met de bierfiets duurt 1,5 uur en is inclusief 20 liter bier. U zult vooraf moeten reserveren.

We houden geen opties open. Als je wilt boeken, kun je tegenwoordig online betalen en ons best doen om je in te boeken voor de triller in Amsterdam. Als je in een andere stad wilt starten, laat het ons dan weten via e-mail.
Fietsen kan in Antwerpen, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar en nog veel meer! 2 fietsen hebben elektrische peddelondersteuning, dus het is makkelijker en een stuk leuker! De gele cyclepub fietsen zijn makkelijk in elkaar te trappen!

Reserveer nu!

 

Kunnen we een VIP-tour of een meer persoonlijke tourervaring krijgen?
Als je het gevoel hebt dat je een echt persoonlijke ervaring wilt, dan moet je een Private Damtour proberen. Voor onze privérondleidingen kunnen we samen met u een rondreis op maat samenstellen. Laat het ons weten per e-mail.
Wat moeten we dragen?
Als je niet gewend bent aan kou of wind, neem dan best handschoenen, een sjaal en een muts mee. Beter meer dan minder! Het weer kan hier ook direct omslaan. Het is nogal onvoorspelbaar, dus het is een goed idee om het weerbericht op de dag van je tour te controleren. Fietskleding is niet nodig, maar we raden wel aan om platte schoenen en comfortabele kleding te dragen, dus neem alsjeblieft geen dure spullen mee (Hermès-portemonnees, suède jassen, enz.) op onze Bierfiets-/Sightseeingtour. Bewaar je spullen op een veilige plek of laat ze achter op je overnachtingsadres, zoals een Bed and Breakfast, hostel of hotel!
Moeten we iets meenemen op de tour?
We hebben een tassennet onder de bar om wat spullen in op te bergen. De tassen zijn niet groot genoeg voor grote rugzakken, maar wel groot genoeg voor bijvoorbeeld handschoenen, sjaals, mutsen of een extra jas. We raden je aan om snacks of lunch mee te nemen om onderweg te eten als je dat wilt.
Heb je helmen?
Volwassenen dragen in Amsterdam meestal geen helm, dus dat is op de Bierfiets / Sightseeingfiets niet nodig.
Wat als het gaat regenen in Amsterdam?
We hebben een groot, afneembaar daksysteem (Cabrio-stijl). Als de weersvoorspelling zonnig of droog is, hoeven we er geen gebruik van te maken. Het dak is speciaal ontworpen zodat u volledig bedekt bent.
Waarom heb je het zo ontworpen?
Dat komt omdat je op een heldere en zonnige dag meer kunt zien tijdens een sightseeingtour in Amsterdam. In Amsterdam kan het tot 200 dagen per jaar regenen. De lokale bevolking rijdt in de regen, en wij ook! Het dak is ontworpen om uw comfort te garanderen, dus we bieden geen restitutie voor regen.
Bent u een groen bedrijf?
Wij zijn een 100% groen bedrijf dat gebruik maakt van... voetkracht. We volgen fietspaden om te komen waar we heen willen! We rijden over de asfaltweg. Soms stoppen we, zodat ander verkeer ons makkelijk kan passeren. Het is een klein ontwerp dat de omgeving niet verstoort.
Biedt u hotel ophaalservice aan?
Omdat we een 100% groen bedrijf zijn, betekent dit helaas dat we geen auto hebben voor het ophalen van hotels. We verzoeken onze gasten vriendelijk om ons te ontmoeten op ons ontmoetingspunt.
Ik ben kort. Heb je een fiets voor me?
Je kunt je zadel aanpassen aan je maat en anders hebben we een bankje voor je.
We hebben meer ruimte op de fiets nodig, omdat er iemand gehandicapt is. Is dat mogelijk?
Ja, er is een bankje of een plek aan de voorkant en anders zorgen we ervoor!
Mogen we onze eigen drankjes meenemen?
We raden u aan om zoveel mogelijk drankjes voor u te verzorgen.
Kunnen we andere activiteiten doen tijdens het fietsen?
Ja, je kunt de Pub Quiz Route proberen of je kunt een vraag stellen aan het team voordat ze verder kunnen.
Mogen we ons bedrijfslogo of reclame op de fiets plaatsen?
Als je de fiets boekt voor een toertocht, is er aan de achterkant van de fiets ruimte voor een spandoek om je evenement aan te kondigen. De ruimte is 0,75m breed en 50cm hoog. Als je dat wilt, vergeet dan ducttape niet
Kunnen we onze route op maat samenstellen?
We hebben een start- en een eindpunt en daartussen vinden we een goede route voor u, met stops om de dag te vieren en waar mogelijk op maat te maken.
Vragen? Bel of mail ons gerust: sales@damtours.nl
Begin jij bij elk weertype met een Bierfiets / Sightseeingfiets?
Ja, dankzij ons op maat gemaakte dak blijven jij en je vrienden beschermd tegen alle weersomstandigheden, zoals zon, regen, sneeuw.
We hebben een cabrio daksysteem.
Het afneembare dak wordt alleen gebruikt bij ongunstig weer. Het dak is een speciaal ontwerp in drie delen die breder zijn dan de fiets zelf, zodat je altijd onder het dak zit en niet nat wordt. Maar zonder dak is er meer te zien en te ontdekken, zonder dat uw blikveld wordt belemmerd.
Wat zijn de afmetingen van de fiets?
De lengte van de fiets is 5.50 meter en de breedte is 1.50 meter. De hoogte is 1.75 meter zonder dak. De fiets hindert de doorstroming van andere verkeersdeelnemers op de openbare weg niet.

Contact

Zend ons een bericht!

Wij helpen u graag met al uw vragen. Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACT

In Nederland:
06 5111 0034

Internationaal:
+316 5111 0034

info@damtours.nl

Whatsapp

Bank
Bankrekeningnummer NL26RABO0158186508
BIC RABONL2U

START LOCATIES

Onze tours worden op uw wensen afgestemd en hierdoor kunnen de startlocaties verschillen. Controleer uw bevestigingsmail om er zeker van te zijn dat u op de juiste locatie bent.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval van ongemak.

"*" Vul de verplichte velden in

Mijn vraag gaat over*
Naam*
Telefoonnummer met landcode
Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.
Klik hier en
Vraag het aan Ard
ard