Vrijwaring

Disclaimer van Beerbike (onderdeel van Damtours Events BV), eigenaar van www.damtours.co.uk.

Deze disclaimer geldt voor alle domeinnamen gekoppeld aan Damtours (onderdeel van Damtours Events BV).

Op het gebruik van deze website www.damtours.co.uk zijn de volgende gebruiksvoorwaarden van toepassing.
Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en deze te aanvaarden.

Gebruik van informatie
Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) streeft ernaar om op deze website altijd correcte en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website, noch voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook kan de veiligheid van het e-mailverkeer niet volledig worden gegarandeerd door de daaraan verbonden veiligheidsrisico’s. U kunt dit risico accepteren door een e-mail te sturen naar Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Damtours.co.uk (onderdeel van Damtours Events BV) zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets uit de publicaties en uitingen op deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd of op enige andere wijze openbaar worden gemaakt, zonder dat Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) daar vooraf schriftelijke toestemming voor geeft.

nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard