Leuk en veilig 

Gezondheid en Veiligheid

Bij het ontwerp van de bierfiets speelt veiligheid een belangrijke rol, samen met de ergonomie.

Bij Damtours draait het allemaal om plezier, maar we nemen uw veiligheid zeer serieus. Daarom zijn onze professionele chauffeurs zowel voorzichtig als nuchter. Ze volgen vaste routes die streng zijn gecontroleerd op veiligheid.

We houden het eigen gewicht per stoel op 150 kg per persoon. Wie buiten deze groep valt, kan nog wel op de bank plaatsnemen. Voor vertrek is er uitleg vanuit onze handleiding hoe het werkt en waar we rekening mee moeten houden met het overige verkeer. Het is een normale informatieve briefing. Niets meer niets minder. Onze fiets heeft een goede opstap, dikke traanplaat, antislip vloer en een tafel om je aan vast te houden tijdens de berenfiets / sightseeing route.

Tijdens het rijden is het belangrijk dat iedereen blijft zitten. Op- en afstappen kan alleen tijdens stilstand op de daarvoor bestemde plaatsen waar het verkeer het toelaat, omdat het zo druk is met fietsers en alle auto's en ander verkeer. Volg alle gezondheids- en veiligheidskwesties. Veiligheid staat altijd voorop.

Bij Damtours draait het allemaal om plezier, maar we nemen uw veiligheid zeer serieus. Daarom zijn onze professionele chauffeurs zowel voorzichtig als nuchter. Ze volgen vaste routes die streng zijn gecontroleerd op veiligheid. De fietsen van Damtours, die minder dan 1.5 meter breed zijn, voldoen ook volledig aan de veiligheidsvoorschriften van de gemeente. Sommige van onze activiteiten omvatten alcohol en hoewel de overgrote meerderheid van de deelnemers zich zeer goed gedraagt, hebben we de plicht jegens onze stad en haar inwoners om mensen of eigendommen niet te beledigen of in gevaar te brengen.

Daarom vragen we je om de volgende regels te respecteren:

  • Stap alsjeblieft niet af terwijl de fiets in beweging is.
  • Deel geen dranken uit aan mensen die niet tot uw gezelschap behoren.
  • Elk dronken, gewelddadig, grof of ongepast gedrag wordt niet getolereerd.
  • Respect moet te allen tijde worden getoond aan de lokale gemeenschap.
  • Beschadiging van eigendommen of bezittingen zal strafrechtelijk vervolgd worden.
  • Alleen de aangewezen toiletten kunnen worden gebruikt, geen uitzonderingen.

Houd er rekening mee dat het niet naleven van deze regels ertoe kan leiden dat uw groep wordt uitgezet (zonder restitutie), strafrechtelijk wordt vervolgd en/of een boete wordt opgelegd voor schadevergoeding. Dit zal een enorme impact hebben op uw feest, dus breng uzelf alstublieft niet in deze situatie.

ALTIJD DE BESTE DEAL

Online boeken!
Gegarandeerd de beste tarieven!

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?

Wat denk je over:

We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!

Vraag het aan Ard
ard