Amsterdam Escape-tour

Vind jij de geheime ontsnapping op tijd?
Duur: 2 uur.

Amsterdam is niet alleen de hoofdstad van Nederland, Amsterdam is ook wereldwijd een geliefde plek! Tijdens het eeuwfeest van Amsterdam zijn er veel legendes en verhalen ontstaan. Een van deze boeiende verhalen is het verhaal van een van de beste schilders Rembrandt van Rijn. Tijdens deze ontsnappingstour ga je samen met Rembrandt op zoek naar de geheime ontsnapping verborgen in Amsterdam. Lukt het jou om de ontsnapping op tijd te vinden? 

De legende van de geheime ontsnapping van Amsterdam ontwikkelde zich in de Gouden Eeuw. Amsterdam was in die tijd een van de meest welvarende steden ter wereld en vooral de edelen profiteerden van deze welvaart. Deze edelen zouden ons van een bijzondere en geheime ontsnapping ergens in Amsterdam maken. Rembrandt kon er echter niet zelf achter komen waar deze ontsnapping zou komen. Daarom vraagt ​​hij jou om hem te helpen en de geheime ontsnapping op tijd te vinden! De ontdekkingsreis begint op het Rembrandtsplein.

Waan je terug in de tijd, volg de instructies en maak de opdracht. Lukt het jou om de snelste tijd neer te zetten en een plekje op onze Wall of Fame te bedekken? Ga de uitdagingen aan en boek nu!

Ben je op zoek naar andere feestelijke activiteiten in Amsterdam? DamTours biedt nog veel meer activiteiten op de fiets, op het water of in de binnenstad. Kijk op onze activiteitenpagina voor nog veel meer leuke dagjes uit. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht!

 

De Escape Tour Amsterdam:

Duur: 2 uur

Personen: 2-4 personen per team

Prijs: €29,95 per groep

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard