Escape Tour Volendam

Vind jij de geheime ontsnapping op tijd?
Duur: 2 uur
Personen: 2-4 personen per team
Prijs: €29,95 per groep

De eeuwig vrijgezelle Volendammer Piet Tol, ook wel de Wafel genoemd, had het gehaald! Na een gezellig avondje uit in de kroeg sloot hij zijn avond af bij Teunie, de dochter van de burgemeester van Marken! Niet lang na deze nacht realiseerde ze zich dat ze zwanger was. De Wafel moest binnenkort weer naar Marken om zijn zoon te bezoeken. Op het moment dat hij zijn zoon zag, wist hij het: zijn kind moest in Volendam opgroeien in plaats van Marken!

Teunie was er kapot van. Ze had kunnen weten dat deze stomme Volendammer zijn zoon terug naar Volendam wilde brengen. Teunie was echter vastbesloten om haar zoon terug naar Marken te krijgen en verliet Marken om naar Volendam te gaan! Tijdens deze ontsnappingstocht stap je in de schoenen van Teunie en probeer je samen met haar zoon Klaasie Volendam onopgemerkt te verlaten. Zorg ervoor dat de Wafel het niet merkt!
Deze klus heeft snelheid nodig en je kunt alleen slagen als je de verborgen uitgangen van Volendam weet te vinden. Je hebt maar twee uur om deze missie te volbrengen!

Om de verborgen uitgangen van Volendam te vinden, moet je alle opdrachten voltooien, de raadsels oplossen en alle aanwijzingen ontcijferen. Samen met onze app loop je door het kostbare Volendam en kom je bij de mooiste hotspots van deze stad! De citygame start op Zuid-Einde.

Lukt het jou om de snelste tijd neer te zetten en een plaats in onze Wall of Fame te bedekken? Ga de uitdaging aan en boek nu!

Ben je op zoek naar andere feestelijke activiteiten in Amsterdam? DamTours biedt nog veel meer activiteiten op de fiets, op het water of in de binnenstad. Kijk op onze activiteitenpagina voor nog veel meer leuke dagjes uit. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht!

 

Escape Tour Volendam
Duur: 2 uur
Personen: 2-4 personen per team
Prijs: €29,95 per groep

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard