Over ons 

Over ons

Damtours biedt de leukste uitjes van Amsterdam!

Een stad en een bedrijf om trots op te zijn.

Over ons
Damtours heeft een toegewijd team van de meest toegewijde organisatoren die jouw activiteiten in Amsterdam het beste willen plannen! Alles wat we regelen is volledig aangepast aan uw exacte behoeften. Ze willen dat je een leuke tijd hebt en Amsterdam ervaart zoals niemand anders dat zou doen. Daarom hebben we alleen de leukste dingen om te doen in Amsterdam.
Maak uw verblijf in Amsterdam onvergetelijk!

Over Beerbike
Laten we de stad rocken en een geweldig verblijf aan boord hebben!
Wij zijn het BeerBike bedrijf in Amsterdam sinds 2004! We kennen alle geweldige plekken en de beste activiteiten om als local te doen.
Vraag er gerust naar en we helpen je graag waar we kunnen.

Onze thema's
Ons team bestaat al meer dan 16 jaar uit meerdere organisatoren van Amsterdammers tot echte entertainers. Gedurende deze jaren hebben we gevraagde vaardigheden en ervaringen ontwikkeld om als de beste te werken. Bovendien hebben we het beste uit de rest gehaald en hebben we het assortiment aan activiteiten in Amsterdam ontwikkeld voor elk soort gezelschap. We werken altijd vooruit met het maken van arrangementen. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten als vrijgezellenfeesten of familie-uitjes zijn voor ons geen probleem. We hebben ze allemaal gezien en we hebben ze allemaal geregeld.

Pak je bierbus, pizzaboot of proseccobike en lach op je best in Amsterdam!

Laagste prijzen en de beste service
Ons team regelt de beste activiteiten, de meest interessante sightseeingtours, maar ook de beste prijzen! Wij zorgen ervoor dat u de laagste prijzen krijgt en een geweldige ervaring!
Als u dezelfde deal ergens anders kunt vinden met dezelfde manier om het uit te voeren, neem dan contact met ons op en wij zullen het verschil terugbetalen als u uw boeking bij ons beveiligt!

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?

Wat denk je over:

We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!

Vraag het aan Ard
ard