Amsterdam Prosecco Fiets

Vanaf € 26,50 per persoon

Goed om te weten:

De Amsterdam Bubbles Bike is inclusief:

  • 90 minuten plezier
  • onbeperkt prosecco
  • Plaats voor 16 personen (meer is mogelijk)
  • gids
  • wind- of regenbescherming

Prijzen:

  • Tot 6 personen (totaalprijs) – €300,00
  • Tussen 7 en 8 personen (totaalprijs) – €350,00
  • Tussen 9 en 12 personen (totaalprijs) – €400,00
  • Tussen 13 en 17 personen (totaalprijs) – €450,00

Onbeperkt drinken en onbeperkt plezier!

Uitgerust voor comfort, verrijkt met onbeperkte prosecco en begeleid door een vriendelijke gids: de Pedal Bike van DamTours heeft alles in huis om je feest te beginnen! Proost samen op een gezellige middag in de prachtige stad Amsterdam terwijl je de gids je de weg wijst.

DamTours combineert lachen, borrelen en buitenlucht en biedt deze unieke Amsterdamse ervaring al meer dan 15 jaar voor bijna elke mogelijke gelegenheid. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes of familie-uitjes, we hebben het allemaal gezien! Onze gidsen kennen alle straten van Amsterdam en stippelen voor u de beste route uit, dwars door het bloeiende Amsterdam-Noord.

Onbeperkt plaats!

Hoe groot of klein je groep ook is, de bierfietsen van DamTours hebben alle mogelijke groepsgroottes al gezien, dus zelfs met onmogelijk grote groepen hebben we een oplossing.
Ook hoef je jezelf geen zorgen te maken over een tekort aan bier of andere dranken, want de bier en prosecco fietsen brengen niet alleen veel gezelligheid met zich mee maar ook (veel te veel) bier en prosecco.

Een leeg glas is iets wat we tijdens de tour niet vaak zullen zien!

Ben je op zoek naar andere feestelijke activiteiten in Amsterdam? DamTours biedt nog veel meer activiteiten op de fiets, op het water of in de binnenstad. Kijk op onze activiteitenpagina voor nog veel meer leuke dagjes uit. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht!

Startlocatie bierfietsen en prosecco fietsen

Helaas staat de overheid van Amsterdam geen bier- of proseccofietsen meer toe in het centrum van Amsterdam. Daarom hebben we een nog betere locatie gevonden, op slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam.
Klik hier voor de startlocatie

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?

Wat denk je over:

We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!

Vraag het aan Ard
ard