Word lid van onze franchise!

Start je eigen party-fietsverhuurbedrijf

Start je eigen party-fietsverhuurbedrijf

Word lid van onze franchise!

Start je eigen party-fietsverhuurbedrijf

Overweegt u om party-fietsen te exploiteren? Dat is een verstandige en slimme keuze want een party-fiets is altijd een leuke aanvulling op groepsactiviteiten en wordt steeds populairder.
Of versterk je bedrijfsconcept door een breder aanbod te tonen en een party-fiets toe te voegen.
Onze party-fietsen zijn te huur of te koop voor uw bedrijf!

Sale

Onze beschikbare fietsen zijn volledig opgeknapt (nieuwe aandrijflijn met freewheels) en klaar om vele kilometers te maken met gasten.

Krijg een eerste indruk van onze partybikes op de volgende websites:
www.damtours.nl, www.groupbike.nl, www.proseccobike.nl, www.beerbike.co.uk

De fiets heeft 10 pedalen en biedt plaats aan ongeveer 16 personen, inclusief de bestuurder. Voor € 14,500,- (exclusief 21% btw) kun je een fiets kopen om mooie resultaten te behalen.

Huur met partnerschap of franchise

Naast de aanschaf van een party-fiets kiezen sommige ondernemers voor tijdelijke huur, bijvoorbeeld voor minimaal 6 maanden of een jaar. Dit is bespreekbaar, dus vraag gerust!

Dit gaat samen met de aanvragen die wij tegen een kleine vergoeding van 20% naar jou als fietspartner doorsturen.

Spring binnen en start vandaag nog uw eigen bedrijf!
Aanbieding 2023 tijdelijke actie 6 maanden huur: Niet voor € 2,000 huur per maand, maar nu slechts € 1,500 per maand. Inclusief begeleiding, advies en hulp bij realisatie (exclusief reiskosten Damtours, partyfiets).

Deze prijs is inclusief:

  • Een zeer professionele gebruikte party-fiets van hoge kwaliteit
  • Bier tap systeem
  • Party-fiets met verlichting
  • Advies en ondersteuning
  • Optionele boekingsprogrammasoftware

Ook geven wij advies en uitleg over een op maat gemaakte website met een boekingssysteem, gebouwd op basis van uw wensen en met alle benodigde functies waar wij na al onze jaren ervaring gebruik van maken.

Daarnaast zorgen we voor training van het personeel en overdracht van onze knowhow voor een vlotte start.

Crowdfunding

Wij kunnen u adviseren over crowdfunding op het INVESTOR-platform. We hebben al verschillende bedrijven op deze manier geadviseerd, waardoor ze een vlotte start konden maken. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze optie.

Kennis is de sleutel tot succes

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat ons te doen staat om de klant een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We kunnen u voorzien van onze knowhow, juridische ondersteuning, veiligheidsprocedures en nog veel meer. Op deze manier kunt u veel fouten voorkomen en het project starten met alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn.

Kies de juiste party-fiets

Wij kunnen u adviseren over de juiste party-fiets die aan al uw wensen voldoet. Al onze party-fietsen worden gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen. Wij zorgen ervoor dat de party-fiets alles heeft wat je nodig hebt.

Begin met een vliegende start

Waarschijnlijk het meest gecompliceerde onderdeel van de party-fietsen is online marketing. We hebben de afgelopen jaren uitstekende kennis en samenwerkingsverbanden opgebouwd met bedrijven op het gebied van SEO tot SEM, PPC tot Facebook en Instagram. Wij kunnen u voorzien van het party-fietsmerk en -logo, websites met zoekmachineoptimalisatie, boekingssystemen en alles wat u nodig heeft om een ​​succesvol project te starten.

Klaar om te starten?

Binnenkort komt er weer een geweldige party-fietszaak bij!
We hopen dat je met ons mee kunt doen. Laat het ons weten via info@damtours.nl of bel 06 5111 0034.

Doen is het motto van ondernemen!

Start je eigen party-fietsverhuurbedrijf
Klik hier en
Vraag het aan Ard
ard