AMSTERDAM
Startlocatie bier en proseccofietsen

Rhoneweg 1, 1043 CT, Amsterdam
(klik voor Googlemaps)

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Waar rijden we met de prosecco & bierfietsen?

Ben jij klaar voor een uniek fietsavontuur aan de rand van Amsterdam? Dan zijn onze bier- of proseccofietstochten precies wat je zoekt! Omdat het openbaar vervoer en de taxi's ons goed bereikbaar maken, bent u zo bij ons.

Met onze zorgvuldig geplande route kunt u de verschillende facetten van de buitenwijken van Amsterdam ervaren. Je fietst met je groep door vredige oerbossen, golvende landschappen en historische boerderijen die de tand des tijds prachtig hebben doorstaan.

Onderweg ontdek je verborgen schatten zoals afgelegen fruitboomgaarden en charmante stallen waar een verscheidenheid aan dieren leven. Hoewel we vanwege de lage bruggen niet daadwerkelijk in de weelderige groene parken van de Westergasfabriek en het Westerpark kunnen fietsen, kunnen we ze zeker wel bezoeken en hun schoonheid van buitenaf bewonderen.

Als we zin hebben in een spontane omweg, komen we misschien wel even langs het bekende station Sloterdijk. Maar vergeet niet dat onze voornaamste focus niet een strikt reisschema is. In plaats daarvan draait het allemaal om genieten van de reis. En om die reis nog leuker te maken, nemen wij onze eigen mobiele bar mee! Of je nu zin hebt in een ambachtelijk biertje of liever prosecco, bij ons ben je aan het juiste adres.

Houd er rekening mee dat onze tours beperkt zijn tot de buitenwijken van Amsterdam vanwege gemeentelijke regelgeving die partyfietsen in het centrum verbiedt. Desondanks beloven we een even spannende en onvergetelijke ervaring. Bij Damtours in Amsterdam is ons uitgangspunt simpel: laten we samen een fantastische tijd beleven, bij elke trapbeweging.

nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard