AMSTERDAM
Startlocatie bier en proseccofietsen

Nieuwe Hemweg 2, 1013BG, Amsterdam
(klik voor Googlemaps)

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Hoe kom je hier:

Er zijn 3 manieren om van Amsterdam Centraal Station naar de Nieuwe Hemweg te komen:

  • Met de bus: Neem bus lijn 22 vanaf het Centraal Station naar Amsterdam, Spaarndammerdijk 22. De rit duurt ongeveer 19 minuten en kost tussen de 1 – 3 euro.
  • Met de taxi: Een taxirit van Amsterdam Centraal Station naar Nieuwe Hemweg duurt ongeveer 5 minuten en kost tussen de 15 – 19 Euro.
  • Te voet: Als u zin heeft in een wandeling, is het ongeveer 46 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Welkom bij Uw Premier Startpunt @ Brouwerij Breugem!

Begin uw avontuur bij ons in het hart van opwinding en plezier! Damtours Events en Borisbus introduceren graag onze uitzonderlijke startlocatie voor uw bier- en proseccofietstochten. Gelegen in Brouwerij Breugem, is deze locatie perfect voor elk evenement, of het nu gaat om vrijgezellenfeesten, teamuitjes of vriendenbijeenkomsten.

Terwijl Brouwerij Breugem bekend staat om zijn ambiance, is het onze service waarmee wij ons onderscheiden. Onze startlocatie biedt een bruisende sfeer waar mooie momenten beginnen. Hier begint u niet alleen aan een rondreis; je stapt in een ervaring die de vreugde van samenzijn en het plezier van ontdekken viert.

Onze locatie is uitgerust om aan uw behoeften te voldoen en zorgt voor een naadloos begin van uw reis. Geniet van het gemak van een goed georganiseerd ontmoetingspunt dat een vlotte start van uw dag belooft. Na uw fietstocht kunt u heerlijk ontspannen op het terras, waar u kunt ontspannen en kunt nadenken over de avonturen van de dag.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Damtours Events en Borisbus bij Brouwerij Breugem. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen en uw onvergetelijke tour met ons een kickstart te geven!

Waar rijden we met de prosecco & bierfietsen?

Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door de energieke straten van de Amsterdamse Houthavens en het historische Westerparkgebied. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl je de sfeer van de stad in je opneemt.

Onze fietsen laten je de stad zien en creëren tegelijkertijd leuke herinneringen. Of je nu de industriële charme van de Houthavens of het groen van het Westerpark bewondert, onze routes zijn gemaakt om het beste van Amsterdam te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen hebben elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor een lach, een toast en een unieke Amsterdamse ervaring die je niet snel zult vergeten!

nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard