DAMTOURS PRIVACY

Privacy pagina

Privacy policy van Damtours (onderdeel van Damtours Events BV), eigenaar van www.damtours.nl.

Dit privacybeleid is geldig voor alle domeinnamen die zijn gekoppeld aan Damtours (onderdeel van Damtours Events BV).


Privacy garanderen
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.damtours.co.uk is een belangrijke taak voor ons.
Daarom beschrijven we in ons privacybeleid welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Toestemming
Door de informatie en diensten op www.damtours.co.uk te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en de voorwaarden die we hierin hebben opgenomen.
Privacygevoelige gegevens of persoonlijke gegevens worden verwerkt via de website www.damtours.co.uk. Denk bijvoorbeeld aan uw e-mailadres of telefoonnummer wanneer u een contactformulier invult. Damtours (onderdeel van Damtours Events BV) acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden daarom zorgvuldig door ons verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de vereisten van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Dat betekent onder andere dat:
• we vermelden duidelijk voor welke doeleinden we persoonsgegevens verwerken. We doen dit via deze privacyverklaring;
• we beperken onze verzameling van persoonlijke gegevens tot alleen de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
• we vragen u eerst om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is (door middel van bevestigingen met te verzenden informatie / contactformulieren);
• we nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en ook de vereisten van partijen die persoonlijke gegevens verwerken in onze bestelling (inclusief SSL & codering van gegevens en toegang);
• wij respecteren uw recht om uw persoonsgegevens te verstrekken voor inspectie, correctie of verwijdering.

Damtours (onderdeel van Damtours Events BV) is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking.
In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Wij adviseren u dit aandachtig te lezen!

Gebruik van persoonlijke gegevens
Door het contactformulier op onze website te gebruiken, laat u uw persoonlijke gegevens bij ons achter. We bewaren en gebruiken deze persoonlijke gegevens alleen rechtstreeks door u, in het kader van de service die u aanvraagt, of waarvan duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Dit geldt ook voor de verwerking van persoonsgegevens bij het plaatsen van een reservering in de webshop (levering van de bestelling).

We gebruiken de volgende informatie voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden genoemd
• Naam
• Geografische informatie (adres, postcode, stad en land)
• Telefoonnummer
• E-mailadres

Alle informatie wordt gebruikt om u beter van dienst te kunnen zijn en om uw verzoek sneller te kunnen verwerken of om uw vraag te beantwoorden.

Contact Formulier
Als u een contactformulier op de website of een ander formulier invult of ons rechtstreeks een e-mail stuurt, worden de gegevens die u ons stuurt bewaard zolang de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail vereist is voor het volledig beantwoorden en verwerken daarvan.

Nieuwsbrief / mailings / aanbiedingen
Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief of aangeeft dat u aanbiedingen wilt ontvangen, worden uw persoonlijke gegevens alleen gebruikt om u een e-mail / nieuwsbrief te sturen met alleen informatie met betrekking tot ons merk / winkel / website / producten en diensten. Uw persoonlijke gegevens worden niet met anderen gedeeld, worden veilig en versleuteld opgeslagen en worden alleen in deze vorm van communicatie gebruikt zolang u ons toestemming geeft. U kunt dit zelf doen door de mailing uit te schrijven (link uitschrijven) of stuur ons een e-mail naar info@damtours.co.uk.

Publicatie
Wij publiceren uw (bezoekers) gegevens niet.

Verstrekking aan derden
Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.
Social media-knoppen zijn opgenomen op onze site. Hiermee verzamelen de beheerders van deze services uw persoonlijke gegevens.

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. We hebben Google Analytics op een vriendelijke manier geplaatst in overeenstemming met de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens van 31 oktober 2017. In overeenstemming hiermee hebben we een bewerkersovereenkomst gesloten met Google om afspraken te maken over het gebruik van de informatie die tijdens uw website bezoek. We zullen uw IP-adres anonimiseren door het laatste octet van het IP-adres te maskeren. We hebben 'gegevens delen' uitgeschakeld. Ten slotte gebruiken we geen andere Google-services in combinatie met de informatie verkregen met Google Analytics.

Veiligheid
We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonlijke gegevens te beperken.
We nemen met name de volgende maatregelen:

We gebruiken beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) die alle informatie tussen u en onze website beschermen wanneer u persoonlijke gegevens invoert.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonlijke gegevens omgaan. Wij adviseren u om de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u deze websites gebruikt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen met betrekking tot inspectie en wijzigingen van (of verwijdering van) uw persoonlijke gegevens, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan onze website of via het contactformulier op deze website. Als u iets wilt melden waar u niet tevreden over bent, kunt u dit sturen naar info@damtours.nl, we zullen proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


VRAGEN

Als u vragen heeft over deze informatie, laat het ons weten zodat we u kunnen helpen.