Stap in de bruisende hartslag van het Amsterdamse nachtleven met de Kroegentocht!

Dompel jezelf onder in de drukte van de Wallen, een epicentrum van entertainment en een iconische wijk die over de hele wereld bekend is. Van doorgewinterde feestliefhebbers tot beginnende ontdekkingsreizigers, onze kroegentocht biedt een spannend nachtelijk avontuur voor iedereen. Laat je innerlijke feestbeest los, ontmoet nieuwe mensen en verken de beroemde straten van Amsterdam in het donker.

Dit is wat er op je wacht:

  • Eén gratis shot bij elke bar: Warm uw avond op met een gratis shot bij elke stop en verwen uw smaakpapillen met een scala aan opwindende smaken.
  • Toegang tot 4 spectaculaire Amsterdamse bars: Omzeil de wachtrijen en stap direct naar vier van de populairste plekken in de stad. Ze beloven allemaal een unieke sfeer, muziek en veel verhalen om te vertellen.
  • Gratis toegang tot de grootste club van Amsterdam: Maak je klaar om de hele nacht door te dansen in de beste club van de stad – helemaal gratis!
  • Onbeperkt aantal shots gedurende de eerste 30 minuten: Begin je avond met een knaller met onbeperkte shots! De eerste 30 minuten is het een vrij vloeiend feest.
  • Kortingen en aanbiedingen voor extra drankjes de hele nacht: Houd de feeststemming hoog met speciale kortingen en aanbiedingen op drankjes de hele nacht door. Waarom meer betalen als je meer kunt feesten?
  • Spellen, prijzen en T-shirts om te winnen: Breng je competitieve kant naar voren met boeiende games en maak kans op spannende prijzen en exclusieve Red Light Pub Crawl T-shirts!

Onze kroegentocht vindt zeven dagen per week plaats en zorgt ervoor dat elke dag uw grote avondje uit kan zijn. Het belangrijkste ontmoetingspunt is de Big Ben Bar (Lange Niezel 5, 1012 GS Amsterdam) van 20:00 tot 21:20 uur. Op dagen dat de feestvraag groot is, vooral in het weekend, trappen we ook af op een tweede locatie: de Black Tiger Bar.

Dus waar wacht je op? Stap in de wilde kant van Amsterdam met de Kroegentocht door het rood licht. Reserveer nu je plekje en bereid je voor op een avond die je niet snel zult vergeten!


nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard