Amsterdam Deel een Prosecco of Bier Bike

BBF! (Bier Fietsplezier!)
Duur: 90 minuten.

Stap aan boord van onze beruchte Shared Party Bikes en geniet van een van de leukste activiteiten in Amsterdam! Uitgerust voor comfort, verrijkt met liters bier en flesjes Bubbles, en vergezeld van een vriendelijke gids: de Share a Bike van DamTours heeft alles in huis om je feest te beginnen!

Proost samen met onbekende mensen en zie vanaf de fiets hoe Amsterdam is! 

Amsterdam staat niet alleen bekend om zijn grachtengordel en beroemde kunstwerken, Amsterdam staat ook bekend om de beruchte Bier/Prosecco Bikes! Van vrijgezellenfeesten tot uitstapjes in een kleine groep, we hebben het allemaal gezien en we hebben er een succes van gemaakt. We combineren lachen, drinken en een unieke rondleiding door Amsterdam.

DamTours biedt deze unieke Amsterdamse ervaring al jaren aan voor bijna elke mogelijke gelegenheid. Onze gidsen kennen alle straten van Amsterdam en brengen de leukste plekjes in het bruisende Sloterdijk in kaart. Voor de echte cultuurliefhebbers kan de gids je ook alles vertellen wat je wilt weten over Amsterdam. En geen zorgen, onze gids blijft te allen tijde nuchter zodat jij of je (kleine) gezelschap onderweg kan fietsen en borrelen!

Onbeperkt drinken en onbeperkt plezier!

Hoe groot of klein je groep ook is, de bierfietsen van DamTours hebben alle mogelijke groepsgroottes al gezien, dus zelfs met onmogelijk grote groepen hebben we een oplossing. Voor de kleinere groepen (<5) hebben we deze deelbare feestfiets opgesteld! Stap aan boord en leer Amsterdam kennen met andere bezoekers!

En maak je geen zorgen over een tekort aan bier of Prosecco of andere drankjes, want de feestfietsen dragen niet alleen veel plezier bij zich maar ook (veel te veel) bier, bubbels en drankjes. Een leeg glas is iets wat we tijdens de tour niet vaak zullen zien!

Ben je op zoek naar andere feestelijke activiteiten in Amsterdam? DamTours biedt nog veel meer activiteiten op de fiets, op het water of in de binnenstad. Kijk op onze activiteitenpagina voor nog veel meer leuke dagjes uit. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht!

 

De Amsterdam Share a Bike is inclusief: 

  • 90 minuten plezier
  • 20 liter bier en 16 flessen Prosecco
  • kamer tot 17 personen
  • gids
  • wind- en regenbescherming

Prijzen: 

Deelfiets (prijs per persoon) – €40,00

Klik hier voor de startlocaties

Wacht...Niet gevonden wat u zocht?
Wat denk je over: We kunnen je zeker helpen vinden wat je zoekt, neem contact met ons op!
Vraag het aan Ard
ard