Over ons – Damtours

Welkom bij Damtours! Als je Nederland op een leuke en unieke manier wilt verkennen, ben je hier aan het juiste adres. We bieden geweldige bierfiets- en proseccofietstochten aan in steden door het hele land.

Bij Damtours draait het allemaal om het creëren van leuke tijden en coole ervaringen. Ons team bestaat uit jonge, energieke mensen die experts zijn in het geven van onvergetelijke feesten op wielen. We zorgen ervoor dat onze tours betaalbaar zijn en voor iedereen toegankelijk zijn, of u nu met kinderen reist of rolstoeltoegang nodig heeft.

Onze tours zijn meer dan alleen ritten; het zijn epische sociale evenementen. Of je nu door Amsterdam, Rotterdam of welke andere Nederlandse stad dan ook vaart, onze fietsen maken van elk uitje een feest. Als je alleen vliegt maar je met een groep wilt aansluiten, zijn onze Shared Party Bikes perfect. Je ontmoet nieuwe mensen terwijl je geniet van een drankje - waar moet je niet van houden?

En als je van boten houdt, kijk dan eens naar onze Evenementen op het Water in Haarlem. Deze boottochten zijn perfect voor iedereen die wil relaxen of avontuur op het water wil zoeken.

We zijn er trots op dat we u de beste deal kunnen bieden, omdat we onze fietsen bezitten en alles zelf afhandelen. Dat betekent geen extra kosten, alleen maar meer plezier. Velen die zich een keer bij ons hebben aangesloten, komen terug voor meer, wat veel zegt over de sfeer die we bieden.

Ga met ons mee naar Damtours voor een onvergetelijk avontuur. Laten we wat herinneringen maken!

nl_NLDutch
Klik hier en
Vraag het aan Ard
Ard